Széchenyi Terv Plusz

Szolgáltatások

Cégünk a mai kornak megfelelő, modern eszközöket, technológiát alkalmaz. A területek tisztítását nagy teljesítményű gépekkel végezzük, nincs szükség kézi munkaerőre, buldózerekre, kotrógépekre vagy égetésre! Zúzás során nem marad felhalmozott zöldhulladék a területen, így nem kell gondoskodnia az elszállításról. Ezáltal gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást nyújtunk.

Megkeresés estén felkeressük önt, felmérjük a területet és konzultálunk a lehetőségekről az Ön igényeit szem előtt tartva.

A technológiának köszönhetően álló fákat (30 cm átmérőig), bozótot, ágfát és a lombkoronát egyaránt gépi zúzóhengerrel szánthatóvá zúzzuk, őröljük.

Bővebben

A tábla szegélyek folyamatos karbantartása lehetővé teszi, hogy a támogatás alá vont terület úgy legyen felmérve, hogy abból a lehető legnagyobb támogatási összeg legyen elérhető!

Bővebben

Nagyra nőtt lombkorona, elkorhadt gallyak, tetőt vagy elektromos vezetékeket veszélyeztető ágak esetében emelőkosaras járműveinkből szakembereink biztonságosan szüntetik meg a felmerült problémát.

Bővebben

Kétfajta megoldás létezik a tuskók eltávolítására. Egyik az önálló robbanómotorral működtetett tuskómaró gép...

Bővebben

Erdős területek, vagy kiöregedett gyümölcsös felszámolásakor, és szántóföldek szélének tisztításakor zúzóhengerrel végezzük el a földben maradt tuskók, gyökerek darabolását.

Bővebben

Lehetőség van bérleti konstrukcióra (kezelővel együtt) vagy egy konkrét munkafolyamat elvégzésére egyaránt.

Bővebben

Szolgáltatásunk kiterjed az emelőkosaras járművekkel végzett tevékenységekre is, amelyekkel veszélyes fák kivágását is vállaljuk.

Bővebben

A technológiának köszönhetően álló fákat (30 cm átmérőig), bozótot, ágfát és a lombkoronát egyaránt gépi zúzóhengerrel szánthatóvá zúzzuk, őröljük.

Bővebben

Lehetőség van pászta készítésre is, melynek során csak az ültetési sorban, 70 cm szélességben marjuk ki a tuskót a körmös zúzóhenger segítségével.

Bővebben

Talajszint feletti és alatti fás szárú növényzet és a tuskók eltávolítása. Akár 35 cm-rel a talajszint alatt is.

Bővebben

Termőföld létesítés

Miért Minket válasszon?!

✓ Mert számos probléma megoldására be vagyunk rendezkedve!

✓ Mert több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk!

✓ Mert mi minden esetben betartjuk, amit ígértünk.